Zakelijke kerstkaarten met tekst en logo

  • Geplaatst op
Zakelijke kerstkaarten met tekst en logo

Zakelijke kerstkaarten met tekst en logo

Het versturen van kerstkaarten naar zakelijke relaties is een mooie traditie die helpt om waardering en dankbaarheid te tonen. Een gepersonaliseerde kerstkaart met jouw logo en een zorgvuldig gekozen tekst straalt professionaliteit uit en versterkt de merkidentiteit. Bij ons vind je een breed scala aan zakelijke kerstkaarten die eenvoudig te personaliseren zijn met jouw eigen branding, logo en boodschap. Maar wat is nou de juiste tekst voor een zakelijke kerstkaart. Lees verder voor de beste tips!

Inspirerende tekst voor zakelijke kerstkaarten

Een krachtig bericht maakt jouw kerstkaart echt persoonlijk en speciaal. We hebben enkele inspirerende voorbeelden verzameld die je kunt gebruiken voor jouw zakelijke kerstkaarten. Dit bespaart tijd én helpt je om de perfecte boodschap te vinden voor elke ontvanger:

  1. Zakelijke kerstkaarten met tekst voor collega's
    • “Bedankt voor je inzet en samenwerking dit jaar. Op naar een succesvol nieuw jaar samen!”
    • “Het was een jaar vol uitdagingen, maar dankzij jouw inzet hebben we deze omgezet in successen. Fijne feestdagen en op naar nieuwe doelen!”
  2. Zakelijke kerstkaarten met tekst voor klanten
    • “Met dank voor jouw vertrouwen en samenwerking in het afgelopen jaar, wensen wij je fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.”
    • “Samen maken we mooie stappen! We kijken ernaar uit om dit succes ook volgend jaar met jullie voort te zetten. Prettige feestdagen!”
  3. Zakelijke kerstkaarten met tekst voor partners en leveranciers
    • “Bedankt voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. We kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden en samenwerking. Fijne feestdagen!”
    • “In de winter wordt alles een beetje mooier, en dat geldt ook voor onze samenwerking. Bedankt en fijne feestdagen gewenst!”

Tips voor een professionele en persoonlijke boodschap

Voor een professionele uitstraling is het belangrijk om de branding van jouw bedrijf op een subtiele maar duidelijke manier door te voeren. Hierbij enkele tips voor het personaliseren van jouw kerstkaarten:

  • Voeg jouw bedrijfslogo toe: Kies voor onze gratis service voor kerstkaarten met logo en laat jouw merk op een stijlvolle manier terugkomen. Zorg ervoor dat het logo niet te groot is, zodat het de boodschap niet overstemt.
  • Kies een huisstijl in de kerstkleuren van jouw merk: Stem het ontwerp van de kaart af op jouw merk door het kleurenschema te matchen met jouw bedrijfsstijl. Vergeet ook de kleur van de tekst en het lettertype niet!
  • Maak de boodschap persoonlijk: Gebruik een vriendelijke en warme toon, ook in zakelijke berichten. Je kunt bijvoorbeeld inspelen op de samenwerking en vooruitkijken naar een nieuw succesvol jaar samen. Maar je kan ook een leuke of grappige herinnering delen.

Onze service: kerstkaarten met logo

Met onze speciale service voor kerstkaarten met logo kan je jouw kaarten geheel aanpassen aan de stijl en identiteit van jouw bedrijf. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp met een subtiel logo, of een compleet op maat gemaakte kaart met een persoonlijke boodschap in de huisstijl van jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat jouw kerstkaarten er professioneel en persoonlijk uitzien.

Waarom zakelijke kerstkaarten verzenden?

Het sturen van zakelijke kerstkaarten biedt vele voordelen. Het is niet alleen een vriendelijke manier om relaties en klanten te bedanken, maar ook een effectieve manier om jouw merk onder de aandacht te houden. Door de juiste boodschap en branding te gebruiken, laat je een blijvende indruk achter.

Wil je meer inspiratie of hulp bij het kiezen van de juiste zakelijke kerstkaart en tekst? Neem dan gerust contact op of kijk eens naar onze servicepagina voor kerstkaarten met logo.

Stuur dit jaar een kerstkaart die niet alleen opvalt, maar ook een echte merkbeleving biedt!